Cristian Livadaru's blog

... think again ...

Cum Va Fraiereste ProTV

Ieri seara am fost dupa un Prieten la Airoport in Viena. Pe drum inapoi se opreste traficu si nu se mai misca nimica. Dupa catva timp stat am aflat ca sa Rasturnat un Autocar Romanesc care venea din Spania. Am ocolit accidentu si pe drum tot mai apareau Salvari, deci era clar ca ii destul de grav.
Mediafax.ro nu avea nici azi dimineata o informatie despre ce sa intamplat. Dupa ce a trimis prietenu care l-am luat de la airoport un mail la mediafax cu _link_ catre ziaru din austria cu ce sa intamplat, o aparaut si pe mediafax, dar cu putine erori de traducere care deja deforma putin realitatea. Dupa toate astea vine si ProTV si sa schimbat nr pasagerilor, numarul ranitilor si ca sa deformeze de tot realitatea, pune filmari din arhiva de la complet alt accident. Bravo ProTV. Imi pare rau ca nu m-am dus ieri sa vad ce firma de Autocar era ca acuma toata lumea crede alt ceva dupa ce au vazut filmarile respective.

Pt cei care sun interesati: Articol Mediafax

Varianta scurta fara erori de traducere: Autocaru venind pe S1 a ratat iesirea catre Budapest si o mers drept inainte, dupaia cumva (nu se stie inca cum) o trecut peste balustrada si o dat in un camion din Bulgaria si sa rasturnat.
30 Pasageri la bord, 20 raniti, 5 grav printre care era si un copil.

Faza cu copil se pare ca o scos medifax iara. Ca initial era la cuvantu Copil si o reclama. Macabru, copil ranit grav si voi bagati reclama despre premiu cu Disney Land.
Picture_37.png

Technorati Tags: Romania